joi, 14 februarie 2013

HRI Haridra


Tablete pentru probleme reumetice   76,88 ron




Pentru tratarea reumatismului, respectiv a afecțiunilor ficatului și vezicii biliare

Curcuma, prin minunata sa culoare galbenă și efectele terapeutice multiple, dovedite prin cercetări științifice, este cu adevărat „un leac miraculos”, merită deci să fie folosită și în alte scopuri, decât sub formă de condiment exotic sau vopsea.

Curcuma se folosește în medicina indiană tradițională de mai bine de 5.000 de ani, pentru tratarea infectiilor, a febrei, a inflamației.

Poliartrita reumatoidă afecteaza un număr tot mai mare de oameni, și nu este doar o problemă care apare la persoane mai în vârstă. Factorii genetici, traumatismele, tulburări ale sistemului imunitar pot sta la baza acestei boli. 60% din populație suferă de diferite forme de dureri articulare sau de coloană.

Tabletele de curcumă HRI Haridra reprezintă o soluție excelentă pentru această epidemie, deoarece se pot folosii pentru tratamentul și vindecarea osteoartritei și a artritei reumatoide.

Reprezintă o modalitate eficientă pentru tratarea articulațiilor picioarelor, gleznelor, genunchilor, șoldurilor, taliei, spatelui, coatelor și a umerilor. Este un analgezic excelent.

Este un antioxidant puternic, leagă radicalii liberi care dăunează sănătății. Crește nivelul de glutation al ficatului și al altor țesuturi.

Ajută la descompunerea carbohidraților, a medicamentelor și a toxinelor care pătrund în organism, protejând astfel ficatul. Iar datorită regenerării ficatului crește producția biliară. Ingredientele sale active întăresc vezica biliară. Este eficientă în prevenire și tratarea pietrelor biliare, deoarece curcumina crește solubilitatea biliară, astfel prevenind formarea calculilor biliari, și facilitează eliminarea celor deja existenți.

Administrarea regulată se recomandă prentru tratarea, respectiv prevenirea problemelor reumatice, bolilor inflamatorii, problemelor ficatului și a vezicii biliare.

Dozare:
adulți zilnic 2x1 tabletă, dimineața și seara în timpul mesei sau după masă.

Componente:
pulbere de curcumă, glucoză

Componente:
Curcuma (turmenicul)
Este cunoscută și folosită în India de mii de ani, de aici a pornit să cucerească lumea, a fost multă vreme un simbol al prosperității, și capabil de purificarea întregului organism.

Curcuma este considerată „condimentul vieții”. Este comercializată sub forma unui praf de un galben auriu. Curcuma nu se bucură de popularitate doar sub formă de condiment, colorant sau plantă decorativă. Ca și plană medicinală are și mai multe întrebuințări. În medicina tradițională indiană este un remediu, o plantă aromatică vindecătoare, utilizată din vremuri străvechi.