marți, 5 octombrie 2010

HRI Garlic


 Pastile contra gripei şi alergiei  76,88 ron 



Pe lângă gripă mulți oameni suferă de bolile cauzate de rinita alergică și diferite alergii la polen, care necesită tratament în orice anotimp. În tratamentul guturaiului și gripei cauzate de răceală sau rinită alergică, pstilele HRI contra Gripei și Alergiei se pot utiliza cu rezultate foarte bune chiar în mono terapie  ori ca adjutant la antibioterapie. Eficiența tabletei HRI contra Gripei și Alergiei se datorează substanței active extrase din alicină.
Răceli persistente, inflamații ale mucoasei nazale de origine alergică sau virală, bronșite sau alte infecții ale căilor aeriene. Poate fi utilizat de oricine care a împlinit vârsta de 8 ani.
În caz de răceală se administrează 1-2-3 tablete pe zi, timp de două săptămâni, iar în caz de alergie poate fi administrat toată viața  o tabletă pe zi. De obicei efectele se manifestă destul de repede, dar acest lucru nu înseamnă sfârșitul bolii, de aceea preparatul trebuie folosit în continuare, timp mai îndelungat, pentru a ajuta la vindecare completă.
În caz de gripă se va începe imediat administrarea tabletelor HRI contra gripei și alergiei, câte 2 pe zi. Astfel virusul gripal poate fi îndepărtat din organism.
Sfat
Poate fi utilizat împreună cu tabletele HRI Vitalion, pentru întărirea sistemului imunitar.
Substanțe active (cantitate/tabletă)
USTUROI 150 mg
ULEI DE USTUROI 1 mg
Administrare:
Adulți: O pastilă de trei ori pe zi.
Copii: peste 8 ani, câte o tabletă dimineața și seara.
Alte componente:
Clorofila de sodiu, amidon de porumb, ulei de usturoi, lactoză, talc purificat, stearat de magneziu, zaharoză, carbonat de calciu, șelac, gumă arabică.
Atenție!
În timpul sarcinii și lactației administrarea este permisă numai la recomandarea medicului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu