marți, 5 octombrie 2010

HRI Red Beet

SFECLA, TĂMĂDUITORUL ROȘU 76,88 ron



În prezent viața de zi cu zi este mult accelerată și stresantă, ceea ce crește frecvența anemiei și imunității scăzute.  Dacă nu reușim să introducem în organism cantitatea adecvată de fier, respectiv de oligoelemente, atunci nu numai că ne scade productivitatea, dar devenim țintele unor boli severe. Eficacitatea tabletelor hematopoietice și imuno-protectoare HRI Red Beet este asigurată de componentele vitale extrase din sfeclă.
Pe plan mondial cauza cea mai frecventă a anemiei este carența de fier. Sfecla conține fier și alte substanțe minerale și vitamine, astfel stimulează producția de eritrocite și întărește sistemul imunitar. Sfecla este leguma din care organismul poate utiliza fierul cu cea mai mare ușurință și în plus conține acid folic, care de asemenea stimulează hematopoieza.
Produs natural pentru stimularea hematopoiezei și creșterea rezistenței sistemului imunitar.
Tratamentul cu sfeclă este o metodă terapeutică augmentară în cancer, deoarece împiedică înmulțirea celulelor canceroase. Culoarea roșiei a sfeclei provine de la colorantul denumit betanină, care este antioxidant, și ajută la prevenirea bolilor tumorale și a celor cardio-vasculare.
Domeniu de utilizare:
  • Efect hematopoietic
  • Tratamentul, profilaxia bolilor canceroase
  • Efect antitoxic și de regenerare hepatică
  • Scade acuzele cauzate de acidul gastric
  • Conținutul ridicat de potasiu și magneziu îmbunătățește funcționarea miocardului
  • Fortifică țesuturile conjunctive, crește elasticitate pielii, dă luciu părului și întărește oasele
  • Efect imuno-protector
  • Scade progresia arteriosclerozei, datorită conținutului ridicat de antioxidanți
Componente:
Sfeclă uscată
Enzimele carbolice încep îndepărtarea trigliceridelor din celulele adipoase „despachetate” de substanțele active, deoarece fără învelișul apos proteinele transportoare au acces liber la ele. Procesele benefice sunt amplificate şi de faptul că fără lichid aceste reacții decurg la temperaturi mai înalte.

Substanțe active:

Vitamine: A, B1, B2, B6, C, beta-caroten, acid folic
Substanțe minerale: fier, siliciu, cupru, sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, iod, bor, cobalt, litiu, stronţiu, rubidiu, cesiu
Administrare:
2x1 sau 2x2 tablete pe zi
Atenție!
Colorantul poate colora urina sau scaunul în roșu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu