luni, 4 octombrie 2010

HRI Green Base

Capsulă alcalinizantă  76,88 ron

Adeseori, în spatele bolilor nu se află agenții patogeni ci hiperaciditatea. Cea mai frecventă cauză a hiperacidității este alimentația necorespunzătoare. Consumăm cantități prea mari de alimente de origine animală care produc aciditate (carne, cașcaval  ouă), bem prea multe băuturi acide (cafea, ceai, băuturi alcoolice), respectiv introducem o cantitate mare de glucide în organism. În afară de acestea, fumatul şi stresul produc la rândul lor aciditate.
Acidificarea cauzează o gamă largă de probleme de sănătate. Când echilibrul pH al organismului nostru se răstoarnă, trebuie să facem față mai multor probleme, ca de exemplu tulburări digestive, depresie, oboseală, osteoporoză, tensiune arterială ridicată, diabet zaharat, cancer, obezitate.
Restabilirea echilibrului pH necesită un regim alimentar corect. Aceasta înseamnă că trebuie să consumăm alimente alcalinizare (legume, fructe cu un conținut redus de zahăr etc..), şi o mare cantitate de apă.
Tableta HRI Green Base ajută la restabilirea echilibrului pH al organismului Dvs., prin utilizarea acestuia obțineți o mare cantitate de hrană verde, iar într-un mediu alcalin optim corpul se vindecă pe sine.
Odată cu restabilirea echilibrului pH, corpul va începe să se elibereze de grăsimile în plus, care s-au acumulat ca o consecință a acidificării. Crește nivelul de energie și se întărește sistemul imunitar al organismului.
Substanțe active:
iarbă de ovăz verde, iarbă de grâu verde, iarbă de lucernă, frunză de urzică, rădăcină de brusture.
Administrare:
pentru adulți 1 capsulă de 3 ori de zi.

Componente:

Brusture

Rădăcina conține inulină (chiar și 45%), mucoasă, substanța amară (lactoni sescviterpenici) şi acizi organici.
Medicii naturiști din întreaga lume cunosc de mai multe secole că purifică foarte eficient sângele, este un bun diuretic, și dizolvă piatra biliară și de rinichi. Este componentul unor amestecuri care îmbunătățesc metabolismul. S-a arătat că inulina, principala componentă a rădăcinii de brusture are un efect terapeutic demn de luat în seamă. Fortifică organele, și prin conținutul natural de zahăr ajută la reglarea metabolismului zahărului.
Inulina este o fibră alimentară naturală care se găsește în legume, și este substanța nutritivă a bacteriilor intestinale utile, restabilește echilibrul florei intestinale. Pe lângă hrănirea și menținerea florei intestinale favorabile, inu lina are un efect benefic asupra valorii pH a intestinului și asupra volumului scaunului. Odată cu scăderea valorii pH a intestinului, crește solubilitatea mai multor săruri minerale vitale, şi prin aceasta se îmbunătățește și alimentarea organismului cu calciu și magneziu.
Inulina introdusă în organism pune capăt constipației și crește frecvența scaunului. Astfel se scurtează timpul de tranzit al conținutului intestinal, ceea ce împiedică posibilitatea producerii și absorbției metaboliților toxici.

Frunza de urzică

Frunzele și rădăcina urzicii sunt folosite în scop terapeutic. Rădăcina conține fitosteroli, lignani şi polimeri de proteine polizaharide. Frunzele de urzică și iarba conțin flavonoide, acid cinamic, substanțe minerale, acid ascorbic  acid formic, iar perii acetil-colină, histamină și serotonină.
Ca ceai medicinal are un domeniu larg de utilizare, este întăritor general, curăță sângele, este diuretic, mai mult, s-a demonstrat că are un efect benefic împotriva cistitei, reumatismelor, artritei, bolilor de piele, căderii părului, tensiunii arteriale ridicate, gastritei. Primăvara, ceaiul de urzică este folosit de foarte mulți oameni ca parte a curelor de curățare a sângelui, deoarece spală bine rinichii și elimină nisipul și pietrele din rinichi, dar este bun și pentru prevenirea acestor afecțiuni  Ca baie de șezut se folosește pentru tratarea hemoroizilor, iar în formă de compresă pentru erupțiile cutanate. Ca utilizare externă este foarte bun pentru prevenirea căderii părului și a mătreții  respectiv împotriva seborelei.  Conținutul de acid silicic întărește țesuturile conjunctive, unghii, bulbii de păr. Rădăcina urzicii (Urticae radix) este folosită în tratarea prostatei din cauza conținutului ei de beta-sitosterin, crește cantitatea urinei, scade volumul prostatei. Decoctul este folosit extern împotriva căderii părului și mătreții sau ca apă de baie împotriva reumatismelor.

Iarba de grâu

Iarba de grâu detoxifică și crește nivelul de energie. E o sursă perfectă de proteine, conține într-o proporție corespunzătoare toate amino acidele esențiale. Este unul dintre sursele cele mai bogate de vitamine A. Are efect alcalinizat  cu un conținut ridicat de calciu, magneziu și potasiu. Este bogată într-o proporție egală în vitamine E, F, K și B. Conține șaptesprezece tipuri de aminoacizi, printre care şi opt tipuri pe care organismul nu poate produce în sine. Datorită conținutului mare de clorofilă ajută la tratarea anemiei, îmbunătățește circulația sângelui și alimentarea cu oxigen a celulelor și țesuturilor.
Are un conținut semnificativ de B17 (laetril), care poate distruge celulele canceroase fără afectarea celulelor sănătoase. Vitamina B-17 prezentă într-o cantitate corespunzătoare împiedică funcționarea substanțelor care declanșează transformarea canceroasă a celulelor. Este folosit în tot mai multe locuri ca metodă alternativă în formă de injecție  Dar ce este de fapt vitamina B-17? Dr. Ernst T. Krebs cel tânăr a izolat în 1950, după mai mulți ani de cercetare, o nouă vitamină, pe care la notat cu numărul de B 17 şi l-a numit Laetril. Practic, acest compus se găsește în sâmburele tuturor fructelor. Acest factor se găsește în mere, caise, prune, mandarină și alte asemenea fructe; nu de puține ori într-o concentrație ridicată de 2-3 %.

Iarba de ovăz

Iarba de ovăz conține derivate de acid salicilic în concentrații mari, acestea formează în urină coloide de protecție  care împiedică secreția acidului uric şi protejează sistemul genito-urinar. Duce la scăderea nivelului de acid uric din sânge, putând fi folosit în tratamentul complementar al reumatismelor și al artritei. Ajută la restabilirea nivelului de glucoză din sânge. Consumarea ovăzului are efect detoxifiant și duce la scăderea nivelului de colesterol din sânge. Beta-glucanul, care se dizolvă în apă, leagă colesterolul şi astfel se elimină în mod continuu din organism. Cu decoctul plantei dezvoltate se tratează depresia, lipsa de estrogen caracteristică menopauzei, răceala, slăbiciunea provocată herpes zoster, scleroza multiplă. Ceaiul este folosit la tratarea anxietății  a problemelor gastrice, a tulburărilor de somn, depresie. Este recomandat pentru completarea tratamentelor reumatismelor sau artritei. Întărește sistemul nervos, este anxiolitic și are efect antidepresiv. Ovăzul este o sursă importantă de fibre solubile şi insolubile în apă. Aceste două proprietăți opuse facilitează activitatea intestinală. Fibrele alimentare din ovăz care nu se dizolvă în apă cresc viteza de trecere a alimentelor şi de aceea substanțele toxice se absoarbă într-o măsură mai mică, se elimină din organism mai repede. Una din cauzele principale ale bolilor intestinului gros este alimentația săracă în fibre.

Lucernă

Alcalinizează puternic și ajută în rezolvarea oricărei probleme de sănătate, care este legată de cantitatea excesivă de acid gastric sau de membrana mucoasă deteriorată a stomacului şi intestinelor. Conținutul său de calciu legat organic se integrează foarte bine în organism, de aceea, lucerna este potrivit pentru întărirea oaselor și dinților, ca şi pentru prevenirea osteoporozei, respectiv pentru încetinirea procesului acestuia.
Pe lângă multiplele vitamine, lucerna conține și acid-L succinic care conform unor date încetinește procesele de îmbătrânire ale organismului.
Conținutul de fier organic al lucernei se absoarbe perfect, constituind un ajutor foarte important pentru multe femei care se confruntă cu lipsa de fier. Este o sursă excelentă de fibre, prin utilizarea ei regulată se poate preveni sau trata constipația.
Partea lucernei care crește peste pământ, frunzele ei au un conținut bogat de beta-carotină, vitamine B, C, D, E şi K, conțin potasiu, fier, calciu, iod, cupru și fosfor, respectiv săruri minerale și clorofilă.
Lucerna are un conținut bogat de vitamina U, care este capabil să restabilească sănătatea mucoasei membrane deteriorate a stomacului și intestinului. Facilitează absorbția carbohidraților, proteinelor, calciului şi a fierului, precum și absorbția și integrarea în organism a mai multor oligoelemente. Conține în doze mari mai multe tipuri de vitamine solubile în grăsimi. Pe lângă acesta găsim în ea opt feluri de enzime esențiale.
Poate fi utilizat în mod avantajos în cele mai multe tulburări gastrice acute și cronice.
Are un efect benefic în cazul inapetenței  balonării și ulcerațiilor  Datorită conținutului de vitamina U poate fi folosit foarte bine în tratarea ulcerului peptic. (Ulcerul peptic se formează în esofag, stomac sau intestin, după ce membrana mucoasă este atacată de lichidul gastric, şi la locul respectiv al aparatului digestiv se formează răni.) În acest caz lucerna neutralizează acidul gastric.
Este un bun laxativ, un diuretic și antipiretic natural. Poate fi eficient și împotriva guşei.
Datorită conținutului ei de vitamină K protejează împotriva hemofiliei, moderează pierderea excesivă de sânge la menstruație, poate ajuta în cazul sângerării nasului, deoarece îmbunătățește coagularea sângelui.
Întărește sistemul imunitar, încetinește procesele de îmbătrânire, crește performanța fizică și vitalitatea, îmbunătățește somnul.
Poate fi folosit în tratarea infecției vezicii și a prostatei. Este un diuretic ușor şi astfel poate fi un bun ajutor celor predispuși la edeme. Are un efect benefic asupra durerilor articulare şi reumatice.
Ajută lactația.
Datorită conținutului de substanțe active antifungice, poate fi utilizat împreună cu bacteria intestinala prietenoasă", acidofilus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu