luni, 4 octombrie 2010

HRI Water Balance

 Tablete HRI Echilibru Hidric 76,88 ron

Dacă sunteți predispus la retenția excesivă a lichidelor, atunci o dietă nu mai este suficientă pentru o scădere ponderală. Răspunsul natural la această întrebare reprezintă tableta Echilibru Hidric. Tableta Echilibru Hidric optimizează echilibrul hidric al organismului, facilitează îndepărtarea totală a materialelor toxice, și astfel ușurează funcționarea ficatului și a rinichiului.
Prin intermediul substanțelor active din plante medicinale, tableta HRI Echilibru Hidric reprezintă un ajutor indispensabil pentru cei care până acum nu au reușit să scape de kilogramele în plus. Pentru cei care după rezultatele inițiale nu au reușit să meargă mai departe, și câteodată în organismul lor au pornit din nou procesele negative cu depunere de lipide. Rezultatele celor mai noi cercetări arată că, cea mai frecventă cauză de insucces a curei de slăbire nu este una subiectivă, ci obiectivă, adică poate fi explicat cu unele procese fiziologice. Motivul constă în faptul că, lichidele depozitate în jurul țesuturilor adipoase nu pot fi îndepărtate de către organism. Pe baza acestor rezultate a fost dezvoltat în Marea Britanie tableta HRI Echilibru Hidric, ale cărei mecanism de acțiune unic se bazează pe faptul că substanțele sale active din plante medicinale mobilizează acest lichid depozitat în jurul țesuturilor adipoase. După acesta devine posibilă îndepărtarea totală a acestora, şi cu administrarea continuă a tabletei, scăderea ponderală va deveni permanentă.
Funcție dublă:
-  Diuretic: optimizează echilibrul hidric. Se recomandă și la tratamentul edemelor și a celulitei.
-  Slăbire: îndepărtarea lichidelor care înconjoară țesuturile adipoase depuse demult.
Sfat
Contribuția personală la slăbit trebuie să se limiteze la o dietă nu prea drastică, ceea ce nu înseamnă o schimbare în regimul alimentar, ci în cantitatea alimentelor ingerate. Se reduce cantitatea de alimente cu aproximativ 20%, astfel ajutăm slăbirea. Sodiul reține apa în organism, de aceea se recomandă reducerea consumului de sare.
Din cauza faptului că fără mantaua lichidă, proteinele transportoare au un acces mult mai bun la colesterină, enzimele carbolice încep să degradeze trigliceridele din celulele "despachetate" cu ajutorul substanțelor active vegetale. Procesele benefice sunt amplificate și de faptul că fără prezența lichidului aceste reacții decurg la temperatură mai ridicată (ca grăsimea care se țopește în cuptor).
Substanțele active ale tabletei HRI Echilibru Hidric:
rădăcină de păpădie, pătrunjel, buhu, foi de strugurii ursului.
Administrare: Adulți 1-2 tablete de 2 ori pe zi, după mâncare.
ATENȚIE! CONTRAINDICAȚII:
În timpul sarcinii și lactației nu este permisă depășirea dozei recomandate! Nu luați pe stomacul gol!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu